Política 12/04/2015

L'ANC vol convertir la Meridiana en el "carrer major de la República Catalana" l'11-S

Així ho han confirmat els membres del secretariat a l'assemblea general de l'entitat de Lleida

Laia Vicens / Marc Colomer
1 min

LleidaL'ANC ha anunciat que la mobilització per a l'Onze de Setembre és omplir l'Avinguda Meridiana de Barcelona, tal com va avançar l'ARA. "L'Avinguda Meridiana es convertirà en el carrer major de la República Catalana", ha anunciat Josep Sabaté, membre del secretariat, durant la tercera assemblea general de l'entitat, que se celebra al pavelló Barris Nord de Lleida.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat, serà una mobilització "carregada de contingut" i "més transversal que mai" que es dividirà en 135 trams, tants com escons hi ha al Parlament de Catalunya, que serà, precisament, l'inici del recorregut. Aquesta primera pedra simbòlica es basarà en 10 eixos que l'ANC proposa per al nou país: regeneració democràtica, oberta al món, benestar i justícia social, innovació, sostenibilitat, equilibri territorial, solidaritat, igualtat, educació i cultura i diversitat.

Aquesta mobilització, que l'ANC ha demanat que sigui "massiva", vindrà precedida d'un estiu ple de mobilitzacions arreu del país. L'entitat organitzarà un acte nacional setmanal en una de les deu regions en què han dividit el territori, i ho combinarà amb actes mitjans i petits als municipis. També s'organitzaran trobades a les ciutats on l'ANC té assemblees exteriors.

stats