Política 17/05/2015

Lecha acusa Trias d'haver "robat a la cara dels veïns de Barcelona"

La candidata de la CUP a Barcelona titlla el PP de "feixista" i demana que el 24-M "se'n vagi amb PxC a la paperera de la història"

Laia Vicens
2 min
María José Lecha i David Fernàndez, en l'acte central de la CUP a la plaça d'Orfila / CÈLIA ATSET

BarcelonaLa candidata de la CUP a Barcelona, María José Lecha, ha passat a l'atac en l'acte central de campanya. Amb un to molt més dur que el que ha utilitzat fins ara, Lecha s'ha dirigit directament a l'alcalde de la ciutat, Xavier Trias: "Ets l'alcalde de les 15 seus embargades per haver robat a la cara dels veïns i veïnes de Barcelona". De fet, Lecha no ha estalviat ni un retret contra l'alcalde de CiU i contra els anteriors governs de Barcelona. Els ha acusat d'haver convertit Barcelona en "el refugi de la màfia de la Mediterrània" i en la "cova d'Alí Babà i els 40 lladres".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Lecha ha tingut dards duríssims contra el candidat del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz. "Omplim de vots per escombrar el PP i perquè se'n vagi amb els seus amics de PxC a la paperera de la història", ha demanat Lecha, que ha titllat el partit de "feixista". "Haurien d'estar desterrats de qualsevol servei públic fins que no tornin tots els diners que han robat", ha afirmat entre els aplaudiments de les 700 persones que s'han aplegat a la plaça Orfila de Barcelona.

Segons ha dit, fa 32 anys que l'Ajuntament està governat per "partits mediocres" que "abaixen el cap davant dels voltors". En vista d'aquesta situació, la CUP ha avisat que "el proper desnonament serà a la plaça Sant Jaume". "És l'hora d'acabar amb un sistema corrupte de gestió municipal per passar a un govern popular que no permeti que saquegin les arques públiques", ha dit Lecha.

La candidata de la CUP ha advertit que l'objectiu de la CUP no és guanyar les eleccions, sinó "transformar la ciutat des del carrer, i també des de les institucions". Per això, ha fet una crida als simpatitzants de l'esquerra independentista perquè centrin tots els esforços a aprofitar els últims cinc dies de campanya per convèncer.

stats