Política 07/10/2019

Cs s'endú tres diputats més del Parlament a les llistes del Congrés per al 10-N

Nacho Martín Blanco, Sonia Sierra i José María Cano s'uneixen a l'equip encapçalat per Inés Arrimadas

Acn
1 min
El diputat de Ciutadans Nacho Martín Blanco aquest matí en una atenció als mitjans al Parlament després de la Junta de Portaveus

BarcelonaCiutadans ha anunciat aquest dilluns les llistes amb les quals concorrerà a les pròximes eleccions estatals del 10 de novembre, i a la circumscripció de Barcelona incorpora tres diputats més del Parlament. El grup encapçalat per la guanyadora de les eleccions autonòmiques del 21 de desembre del 2018 a Catalunya, Inés Arrimadas, inclou ara els noms dels diputats Nacho Martín Blanco, Sonia Sierra i José María Cano als llocs 5, 6 i 7, respectivament. Fernando Tomás de Páramo, que en els últims comicis anava de número 4, ha pujat ara fins al número 2, després que Antonio Roldán abandonés el partit. Al número 3 repeteix José María Espejo-Saavedra, i el 4 l'ocupa ara Carina Mejías, que en els comicis de l'abril anava de 5.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa als caps de llista a les altres tres circumscripcions electorals de Catalunya, Ciutadans repeteix noms. Així, el número 1 per Girona és Héctor Amello. La número 1 per Lleida és María Burrel. I el número 1 per Tarragona és Sergio del Campo.

A les llistes del Senat, el número 1 per Barcelona és Martín Eusebio Barra. La número 1 per Girona és Míriam Pujola. La número 1 per Lleida és Cristina Daza. I la número 1 per Tarragona és Patricia Faura.

stats