Cs s'endú tres diputats més del Parlament a les llistes del Congrés per al 10-N

Nacho Martín Blanco, Sonia Sierra i José María Cano s'uneixen a l'equip encapçalat per Inés Arrimadas

Ciutadans ha anunciat aquest dilluns les llistes amb les quals concorrerà a les pròximes eleccions estatals del 10 de novembre, i a la circumscripció de Barcelona incorpora tres diputats més del Parlament. El grup encapçalat per la guanyadora de les eleccions autonòmiques del 21 de desembre del 2018 a Catalunya, Inés Arrimadas, inclou ara els noms dels diputats Nacho Martín Blanco, Sonia Sierra i José María Cano als llocs 5, 6 i 7, respectivament. Fernando Tomás de Páramo, que en els últims comicis anava de número 4, ha pujat ara fins al número 2, després que Antonio Roldán abandonés el partit. Al número 3 repeteix José María Espejo-Saavedra, i el 4 l'ocupa ara Carina Mejías, que en els comicis de l'abril anava de 5.

Pel que fa als caps de llista a les altres tres circumscripcions electorals de Catalunya, Ciutadans repeteix noms. Així, el número 1 per Girona és Héctor Amello. La número 1 per Lleida és María Burrel. I el número 1 per Tarragona és Sergio del Campo.

A les llistes del Senat, el número 1 per Barcelona és Martín Eusebio Barra. La número 1 per Girona és Míriam Pujola. La número 1 per Lleida és Cristina Daza. I la número 1 per Tarragona és Patricia Faura.

Més continguts de