IMPUTACIONS A ALCANAR
Política 23/10/2014

ERC no decidirà si suspèn de militància l'alcalde d'Alcanar imputat fins que no tingui més informació

Lluís Salvadó apunta que el cas presenta una "certa dinàmica un pèl sorprenent" i que és "anòmal"

Acn / Ara
1 min

BarcelonaERC no prendrà cap decisió al voltant de la imputació de l'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat, i de 8 persones més de l'ajuntament fins que no rebi més informació del cas. Segons ha explicat aquest dijous el secretari general adjunt d'ERC, Lluís Salvadó, el jutjat no ha comunicat els motius de la imputació, fet pel qual Esquerra considera que no té prou arguments per aplicar el codi ètic del partit. La direcció republicana defensa la innocència de Montserrat i de la resta de l'equip de Govern i lamenta "l'estranyesa" amb que la justícia està portant la qüestió. En cas d'imputació per presumpta corrupció, ERC es veuria forçada a suspendre temporalment de militància els implicats.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més de l'alcalde d'Alcanar han quedat imputats el regidor d'urbanisme del municipi i 6 treballadors més de l'ajuntament. Alfons Montserrat ha estat citat a declarar com a imputat el proper dijous 30 d'octubre a partir de les quatre de la tarda. Les imputacions i citacions arriben després que fa una setmana la Guàrdia Civil escorcollés l'Ajuntament durant catorze hores i detingués "preventivament" l'alcalde i el regidor d'Urbanisme.

En tot cas, Salvadó ha comentat "certa dinàmica un pèl sorprenent" en el desenvolupament del cas, el qual és molt "anòmal".

stats