POLÈMICA PEL CURRÍCULUM DE JOANA ORTEGA
Política 18/03/2011

Duran acusa López Tena de cometre irregularitats quan feia de notari

El líder d'UDC ataca el diputat de Solidaritat en una carta web en què defensa Joana Ortega pel cas del currículum inflat

Redacció
1 min
Josep Antoni Duran i Lleida i Joana Ortega, aquest dilluns després de la reunió del comitè de govern d'UDC

BarcelonaLa dinàmica que ha pres el foc creuat entre Unió i Solidaritat Catalana per la Independència pel cas del currículum inflat de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha pujat avui diversos graus de temperatura. En la seva carta web setmanal, el president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha sortit en defensa de la vicepresidenta Ortega, també d'Unió, destacant que Ortega ja ha assumit l'”error” tot i que considera que la vicepresidenta no en té la “responsabilitat principal”, sinó que la culpa és del “servei de comunicació de l'època”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Però després d'animar-la a “passar pàgina”, dispara contra el diputat de Solidaritat Catalana, Alfons López Tena, que va arribar a acusar Ortega d'haver actuat com una “delinqüent”. Sense anomenar explícitament a López Tena, Duran s'adreça a Ortega per dir-li que no és el mateix un error en un currículum que “per exemple, que un notari (López Tena) deixi en blanc uns fulls del seu protocol, i ja m'entens de què t'estic parlant”.

stats