ELECCIONS ESTATALS
Política 09/02/2015

C's fitxa l'economista Luis Garicano per elaborar el seu programa econòmic per a l'Estat

El catedràtic pretén "baixar a l'arena a ajudar a que es produeixi un canvi sensat" a Espanya, que apunta que ha de decidir si virar cap a Veneçuela o assemblar-se a Dinamarca

Ara
1 min
Luis Garicano, a 'Los desayunos de TVE' / TVE

BarcelonaCiutadans ha fitxat el catedràtic d'Economia i Estratègia de la London School of Economics Luis Garicano per elaborar el pla econòmic del partit d'Albert Rivera per a l'Estat i amb el que la formació concorrerà a les eleccions espanyoles de la tardor, segons explica aquest dilluns 'Expansión'. De fet, el 17 de febrer presentarà el seu programa el mateix Garicano junt a Rivera al Círculo de Bellas Artes de Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest economista, un dels més prestigiosos internacionalment en el seu camp i que firma sovint a mitjans com el 'Financial Times' o el 'The Wall Street Journal', afirma al rotatiu que publica la informació que aquest 2015 pretén "baixar a l'arena a ajudar a que es produeixi un canvi sensat en el nostre país". Aquest fitxatge pretén reforçar les expectatives de C's, a qui una enquesta 'El País' ja apunta com la destacada quarta força política a les properes estatals.

En el seu últim llibre, 'El dilema de España', Garicano creu que l'Estat ha de decidir si avança cap a un model similar al de Veneçuela o intenta modernitzar el sistema liberal amb Dinamarca com a model.

stats