Política 25/11/2011

Rajoy diu al seu Twitter que ja "treballa intensament" per crear llocs de treball i lluitar contra la crisi

El president electe ja s'ha posat en contacte amb els presidents de La Caixa, BBVA i Bankia per analitzar la situació econòmica

Ara
1 min

BarcelonaEl president electe, Mariano Rajoy, no ha fet encara cap aparició oficial des de la seva victòria a les eleccions generals del passat 20 de novembre. El líder del PP tan sols ha utilitzat el seu Twitter oficial per a enviar algun missatge.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest dijous ha piulat que ja treballa "intensament" per l'objectiu que s'ha marcat de crear llocs de treball i lluitar contra la crisi. Exactament, Rajoy diu: "Agradezco vuestras felicitaciones y muestras de apoyo. Ahora trabajando intensamente en nuestro objetivo: crear empleo y luchar contra la crisis. MR".

Tot i que encara no ha comparegut davant els mitjans de comunicació, el guanyador de les eleccions del 20-N ja ha parlat amb els principals executius de La Caixa, Isidre Fainé, del BBVA, Francisco González, i de Bankia, Rodrigo Rato, segons publiquen aquest divendres El Pais i La Razón.

Segons afirmen els rotatius, Rajoy els ha trucat per conèixer què en pensen de l'actual situació econòmica d'Espanya per a preparar les primeres mesures que prendrà el president electe.

D'altra banda, el gabinet de premsa de Rajoy ha contestat a través del seu Twitter oficial diferents usuaris que pregunten al president electe quines mesures prendrà després de la seva victòria electoral. "Necessitem conèixer les necessitats de la gent", diu el gabinet en un tuit.

stats