Política 26/08/2015

Màrius Serra, Lloll Bertran, Mercè Martínez i el Peyu animen a acudir a la Via Lliure de la Meridiana

'Via Lliure 2015: tu ets decisiu' és el nou lema del vídeo difós per l'ANC

Acn
1 min

BarcelonaL'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha publicat un vídeo per fomentar les inscripcions a la Via Lliure quan falten 15 dies per la Diada. El vídeo té per eslògan 'Via Lliure 2015: tu ets decisiu' i en les imatges hi apareixen diverses personalitats catalanes com Màrius Serra, Lloll Bertran, el Peyu (Lluís Jutglar) i Mercè Martínez amb diversos punters que expliquen que seran a la Via Lliure per defensar alguns dels eixos que es representaran l'11 de setembre –democràcia, diversitat, cultura i educació, justícia social– i fan una crida a la participació de la mobilització.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El vídeo combina imatges de les mobilitzacions dels últims anys per la Diada amb imatges de la Meridiana buida, ocupada només per alguns punters al mig, i acaba amb aquesta crida: "Donarem Via Lliure als nostres somnis. Hem de tornar a omplir els carrers. Farem Via cap a la República Catalana i, per aconseguir-ho, tu ets decisiu!".

L'Assemblea també ha preparat per a aquest dijous un gran assaig de l'acció que es durà a terme a la Meridiana per la Diada amb el lema 'A Sants, comencem abans 27-A', un acte organitzat en el marc de les festes majors de Sants i que comptarà amb la presència de Jordi Sànchez, president de l'ANC, i Toni Albà, que serà el mestre de cerimònies.

stats