Nou govern

Declaracions a Catalunya Ràdio i a Twitter

Mascarell treballarà per una cultura "oberta i de qualitat"

El futur conseller de Cultura relativitza el fet d'entrar un Govern de CiU: "Hauríem d'endolcir el concepte d'adversari"

El conseller de Cultura del futur Govern d'Artur Mas, Ferran Mascarell, ha fixat les primeres prioritats del seu mandat al seu compte de Twitter personal. "Gràcies a tots pels vostres comentaris; els positius i els crítics. Una primera voluntat: treballar per una cultura oberta i de qualitat". Després de les reaccions a aquest missatge, ha reblat: "De nou gràcies pels comentaris. Insisteixo: un pais val allò que val la seva cultura. Enfortir-la és una obligació imprescindible de tots".


Mascarell, a més, creu que Catalunya necessita "molta transversalitat en polítiques culturals". Va afirmar-ho ahir a la nit, en una entrevista al programa El cafè de la República, de Catalunya Ràdio, en què va assegurar també que "en aquest país hi ha molta gent que pot fer la feina" de conseller de Cultura. Mascarell responia així a les veus que asseguren que Mas ha buscat el responsable d'aquest àmbit fora del seu partit perquè no hi havia ningú prou capacitat a les files de CiU.

Sobre la seva sortida del PSC per tal d'incorporar-se a un govern de color contrari, Mascarell va deixar clar que "la idea d' adversari, en política, és un concepte que hauríem d'endolcir al màxim". I va afegir: "Ni els que abans eren adversaris són enemics, ni els que ara em poden veure com a adversari són enemics".

Més continguts de