Política 28/01/2015

Monedero nega haver falsejat el seu currículum i Podem amenaça de portar els que "desprestigien" als tribunals

El responsable de la Secretaria de Procés Constituent i Programa de Podem, Juan Carlos Monedero, no té previst donar explicacions sobre el seu presumpte currículum fals ja que "no ha rebut cap instància de cap institució acadèmica ni fiscal"

Europa Press
2 min
Habermas, amb Monedero, en la imatge que aquest últim ha penjat al seu compte de Twitter

MadridEl responsable de la Secretaria de Procés Constituent i Programa de Podem, Juan Carlos Monedero, ha utilitzat Twitter per negar aquest dimecres que hagi mentit en el seu currículum. Segons Podem, aquestes informacions s'emmarquen en la "campanya de desprestigi" que, al seu parer, s'ha emprès contra ells. "Caram! Un llibre, segona edició, publicat per la Universitat de Puebla i on diu que he estat professor allà", és el primer missatge publicat per Monedero, que fa referència a la informació publicada aquest dimecres pel diari 'El País', segons la qual la Universitat Iberoamericana de Puebla (Mèxic) no té dades que el politòleg hagi estat docent al centre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un altre missatge difós a Twitter, Monedero adjunta una foto en què apareix al costat del professor Claus Offe i afegeix: "Vam estar un matí amb Habermas en un seminari dirigit per Gimbernat. Hi vaig tornar a saludar Offe. Quines coses".

Segons han explicat a Europa Press fonts de Podem, Monedero no té previst donar més explicacions al respecte, ja que "no ha rebut cap instància de cap institució acadèmica ni fiscal" i ja ha aclarit, segons la seva opinió, tot el que havia d'aclarir. Així mateix, consideren que les informacions publicades durant els últims dies als mitjans de comunicació són part de la "campanya de desprestigi" que, segons denuncien, pateix Podem des de fa temps, perquè segueixen "les mateixes pautes".

En la mateixa línia que en ocasions anteriors, la formació insta tot aquell que tingui proves d'irregularitats que les presenti als jutjats, com farà Podem en el cas que se'ls acusi de falsedats, segons han explicat. Segons 'El País', Juan Carlos Monedero hauria exagerat el paper que va tenir en cursos a Alemanya i Mèxic.

stats