Política 17/07/2013

El Palau lamenta la "mala interpretació" que s'ha fet de l'escrit que l'entitat ha enviat al jutge

Assegura que el posicionament definitiu sobre l'espoli es presentarà en l'escrit d'acusació, a l'octubre

Acn
1 min

BarcelonaEl Palau de la Música ha lamentat profundament la "mala interpretació" que aquest dimarts han fet alguns mitjans de comunicació i el portaveu del Govern, Francesc Homs, sobre l'escrit que l'entitat ha enviat al jutge del cas Palau.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons va avançar ahir 'El Periódico', la Fundació Orfeó Català en un escrit enviat al jutge hauria exclòs CDC de responsabilitats penals per l'espoli de la institució i centrat les seves acusacions en Millet i Montull. En un comunicat, la Junta de l'Orfeó Català ha negat aquest extrem i ha recordat que el posicionament definitiu en relació amb les demandes de responsabilitat derivades de l'espoli de l'entitat "es presentarà en l'escrit d'acusació el proper mes d'octubre".

El portaveu del Govern, Francesc Homs, va fer ahir referència a la informació del diari 'El Periódico' i va considerar "contradictòria" la conclusió del jutge del cas Palau –que veu indicis de desviament de fons de Ferrovial cap a CDC de 5 milions– amb el fet que el Palau de la Música exculpi CDC de responsabilitats penals per l'espoli de la institució. "Allò que veu el jutge i no demostra ni prova entra en contradicció amb el que no veuen els perjudicats", ha assenyalat Homs.

De fet, el Palau no entra, almenys de moment, en l'afer de les comissions il·legals. El que indica és que el saqueig a l'entitat el van fer Millet i Montull, de manera que no hi implica CDC: els diners de les suposades comissions, en tot cas, serien de Ferrovial, i no pas del Palau.

stats