Política 12/11/2013

Sáenz de Santamaría demana al Parlament que "tingui molt present" que la sobirania "és de tots els espanyols"

La vicepresidenta recorda que "tots hem de sentir-nos vinculats per aquest respecte a la sobirania"

Acn
1 min

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha assegurat aquest dimarts des dels passadissos del Congrés dels Diputats que el seu govern "desconeix" quin serà l'acord final del Parlament de Catalunya sobre la consulta, però ha demanat a la cambra catalana que "tingui present" que la sobirania per decidir sobre Espanya i com s'organitzen els ciutadans és de "tots els espanyols". "Tots els espanyols decidim com a sobirans que som, el que som", perquè "ho vam decidir en la nostra Constitució i tots hem de sentir-nos i ens sentim vinculats per aquest respecte a la sobirania, que és conjunt", ha sentenciat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La vicepresidenta ha fet aquestes manifestacions en resposta a una pregunta sobre les negociacions al Parlament per portar la consulta al Congrés dels Diputats. Segons Sáenz de Santamaría, "decidir què és Espanya i com ens organitzem els ciutadans ens correspon a tots".

Per aquest motiu, ha demanat que "es tingui molt present en qualsevol cosa que pugui fer qualsevol Parlament, de qui estem parlant i qui són els que tenen la decisió i de qui depèn la voluntat de canviar com funciona aquest país: del conjunt dels ciutadans".

stats