ONZE DE SETEMBRE
Política 28/08/2012

Pasqual Maragall no cridarà finalment a participar a la manifestació de l'ANC

L'expresident de la Generalitat ha anunciat a última hora el canvi sense donar explicacions després d'informacions contradictòries amb la seva oficina

Ara
1 min
Pasqual Maragall i Diana Garrigosa a l'escenari del Liceu / ACN

BarcelonaL'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall finalment no participarà en el vídeo promocional de la manifestació de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), tal com l'organització va informar aquest dilluns. Segons fonts de l'ANC, Maragall no ha donat motius pel seu canvi de posició i simplement ha anunciat a última hora que no assistiria a la gravació, que estava prevista per a aquest dimarts a la tarda. L'oficina de l'expresident hauria notificat al matí la no-presència de Maragall, però des de l'ANC afirmen que han trucat a l'expresident per confirmar-ho i aquest els hauria garantit que sí que hi seria i que mantenia el compromís. A la tarda, però, hauria avisat per rectificar i anunciar la seva absència definitivament, sense donar més explicacions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el vídeo sí que hi participen els expresidents del Parlament Joan Rigol i Ernest Benach; l'expresident d'ERC Jordi Carbonell; els periodistes Jordi Basté i Rita Marzoa; el cantautor Lluís Llach; la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals; els filòsofs Josep Maria Terricabras i Xavier Rubert de Ventós; l'actor Francesc Colomer i les actius Montserrat Carulla, Sílvia Bel i Txe Arana; el dramaturg Josep Maria Benet i Jornet; els directors Oriol Broggi i Joel Joan; els músics Gerard Quintana i Joan Reig, el catedràtic Ferran Requejo i la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, segons ha informat la mateixa ANC.

stats