PLE DEL PARLAMENT
Política 21/12/2011

Navarro reitera la "mà estesa" amb els pressupostos però carrega contra el tiquet moderador

El nou primer secretari del PSC acudeix a la sessió de control al Govern i la setmana que ve es reunirà amb el president Artur Mas

Oriol March
1 min

BarcelonaEl nou primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha acudit avui a la sessió de control al Parlament per primera vegada des que ha assumit el càrrec. Ha aprofitat per reunir-se amb la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, i per departir amb el president del grup parlamentari socialista, Joaquim Nadal. A la sortida de la trobada amb De Gispert, Navarro ha reiterat la seva mà estesa al Govern pels pressupostos de l'any vinent, però s'ha mostrat molt preocupat per l'adopció del tiquet moderador a la sanitat pública."N'he de parlar amb l'executiu", ha advertit el primer secretari del PSC, que també ha demanat a Artur Mas un "voluntat de diàleg, no de sumar adhesions".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro ha avançat que la setmana que ve es reunirà amb Artur Mas, tot i que no ha avançat el dia concret. Amb tota probabilitat, li estendrà la necessitat de fomentar "mesures de reactivació" perquè, a parer seu, centrar-se només en les retallades tan sols genera "misèria".

stats