Publicitat
Publicitat

"Les expressions afectuoses responen a la coneixença de Pérez com a proveïdor del PP?": Les 14 preguntes que Camps no vol contestar

L'expresident de la Genralitat valenciana s'acull al dret de no declarar davant les preguntes del PSPV

Durant la vista pel cas dels vestits, l'expresident de la Generalitat valenciana Francisco Camps s'ha negat a respondre les preguntes que els representants del Partit Socialista del País Valencià li han formulat perquè ha considerat que era un interrogatori "polític".

 • El 28 novembre 2005 va comprar un vestit a Milano?
 • En una factura d'una empresa de sastreria hi apareix un vestit a nom de Francisco Camps, té alguna explicació perquè es formalitzi una factura si no és perquè ha encarregat a Milano aquest vestit?
 • Les característiques d'aquesta americana i pantalons són similars a les que utilitza per a la confecció dels seus vestits?
 • Com és possible que digui que no va aparèixer a Milano fins a la primavera de 2006, si el novembre de 2005 es confecciona un vestit al seu nom?
 • Va comprar tres americanes i un vestit el 24 gener 2006 a Milano?
 • Diu que mai paga amb targeta. Portava vostè en efectiu 3.300 euros en dues ocasions, la primera el 23 de gener i després el 27 de gener, per pagar? Es desplaça amb quantitats tan importants i porta en el seu poder aquesta quantitat?
 • Si vostè afirma que a Milano li van fer quatre vestits després de la primavera de 2006, com explica tres americanes anteriors i un tiquet de venda de dos vestits a mida el 26 de gener de 2006 que diuen que corresponen a Camps o a Campos, però que en la comanda figura inequívocament Francisco Camps?
 • A què es refereixen unes fulles de confecció de Forever Young amb tres vestits, fetes al seu nom, en les quals posa "model Camps"? Està parlant d'una tipologia, va donar instruccions de quin tipus de vestit havien de confeccionar?
 • Com explica que un import de 2.880 euros d'aquesta botiga fos abonat, segons figura en el sumari, per un xec bancari que corresponia a dues societats de Francisco Correa?
 • Va rebre d'Álvaro Pérez quatre corbates com a regal que va comprar a Forever Young? Sap que estaven carregades al compte d'Álvaro Pérez amb una factura en la qual figurava una anotació amb el nom de Francisco Camps?
 • Reconeix un document manuscrit dirigit a Pablo Crespo amb el seu nom (Francisco Camps) en el qual figuren dos vestits, una americana i unes sabates? Els ha comprat vostè o els ha pagat Crespo?
 • A què es deu una conversa sobre els premis Grammy de la música? Perquè vostè diu que els actes que organitzava Álvaro Pérez només tenien a veure amb el seu partit, i això està relacionat amb l'administració valenciana.

Després d'escoltar davant el jurat una conversa telefònica intervinguda entre Pablo Crespo i Álvaro Pérez, el Bigotes, sobre la possible organització dels esmentats premis a València, assumpte que es tractaria durant un viatge de Camps a Houston, el lletrat de l'acusació li pregunta:

 • Álvaro Pérez va parlar amb vostè proposant que també es parlés del senyal de televisió? Es referia als Grammy o la visita del Papa a València?

Així mateix, després d'escoltar una conversa entre Camps i el Bigotes, en la qual l'expresident li crida "amiguet de l'ànima" i li diu que l'estima "un ou", li ha preguntat:

 • Aquestes expressions afectuoses responen a la coneixença d'Álvaro Pérez com a proveïdor del PP o implicava una relació d'amistat personal?
2018 anàlisi

Més continguts de

2018 anàlisi
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT