Política 28/12/2017

El president del PP a Osona dimiteix pels resultats del 21-D i creu que Albiol hauria de fer el mateix

Els populars van obtenir l'1,82% dels vots en aquesta comarca

Acn
1 min
El líder del PP, Xavier García Albiol, en una imatge d'arxiu

VicEl president del Partit Popular a Osona, Jesús Cañas, ha decidit dimitir "per coherència política" arran dels resultats obtinguts a les eleccions del 21-D. L'expresident ha explicat a l'ACN que la formació ha obtingut "els pitjors resultats" a la comarca. De fet, en les eleccions del 21 de desembre el PP a Osona es va situar com a setena força política amb 1.709 vots –l'1,82%-, unes dades que contrasten amb els resultats del 2015, quan el PP va ser la cinquena força a la comarca amb 3.494 vots (un 3,87%).

Cañas ha apuntat que els motius dels mals resultats podria ser la implicació "gairebé nul·la" del partit a la comarca i també un discurs "poc moderador", o fins i tot "incendiari". A nivell nacional, Cañas opina que el líder dels populars, Xavier Garcia Albiol, també hauria d'haver dimitit després d'aconseguir només 4 escons en els darrers comicis.

"Si no surten els resultats, com en una empresa, o et foten al carrer o dimiteixes", ha destacat. Tot i haver dimitit com a president del PP osonenc, Jesús Cañas seguirà com a militant del partit. El popular feia tres anys que ocupava la presidència i té 20 anys de militància.

stats