Política 26/02/2018

19 ferits durant les protestes per la presència de Felip VI a Barcelona

Els Mossos detenen una persona per atemptar contra un agent de l'autoritat

Acn
1 min
Càrrega policial a la manifestació contra la presència de Felip VI

Barcelona19 persones van resultar ferides de poca gravetat durant les protestes per la presència de Felip VI a Barcelona amb motiu del Mobile World Congress (MWC). Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), totes elles van ser ateses pels seus efectius a la zona de la Via Laietana entre la tarda i la nit d'aquest diumenge.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant les manifestacions d'ahir es van viure diversos moments de tensió entre manifestants i policia i alguns dels concentrats van denunciar que hi va haver càrregues. Els Mossos van informar que en alguns moments es va haver d'actuar "amb la mínima força imprescindible" quan alguns manifestants intentaven superar el perímetre.

Cap a quarts de vuit del vespre una persona va ser detinguda a la Via Laietana, prop de l'oficina de Correus, pels agents de la policia catalana. La detenció va tenir lloc durant les protestes per la presència de Felip VI. Segons fonts policials, l'home hauria agredit un mosso de la Brigada Mòbil d'aquest cos i va ser arrestat per atemptar contra un agent de l'autoritat.

stats