VALORACIÓ DEL 2014
Política 26/12/2014

El PSOE fa balanç del 2014 en un vídeo: "Cada cop roben més, cada cop estan més imputats"

Ciutadans anònims critiquen les polítiques del PP a la Moncloa i el culpen de l'atur i les retallades

Ara
1 min

BarcelonaEl PSOE ha publicat aquest divendres un vídeo en què fa balanç de l'any polític i en què constata que ha estat "un altre any perdut". Els socialistes s'expressen, però, a partir de les opinions de ciutadans anònims gravats al carrer, ja que no hi apareix cap dirigent del partit. Les persones que surten en el vídeo afirmen que el 2014 ha estat un any "negatiu" o fins i tot "catastròfic". Per justificar-ho, es refereixen a les dificultats de gent propera o d'ells mateixos per trobar feina o per pagar el pis, la necessitat de marxar a treballar a l'estranger, el preu dels subministraments energètics o el cost de la matrícula universitària, per exemple.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Igualment, però, algunes opinions van més enllà, ja que afirmen que "cada cop roben més, cada cop estan més imputats". "Jo no veig ningú a la presó", insisteixen. També denuncien les "retallades en tots els sentits", que fan que en ocasions hi hagi "una infermera per cada cent [pacients]". Pel que fa a la llei mordassa, etziben: "Tornem als anys 50".

Finalment, les persones del vídeo esperen que el 2015 "pugui haver-hi algun canvi" gràcies a una victòria del PSOE a les eleccions estatals. "Pedro Sánchez té carisma", assegura una senyora.

stats