POLÍTICA
Política 13/01/2014

Oriol Pujol nega haver demanat ni cobrat mai cap suborn a canvi d'una votació al Parlament

Recorda que la llei de seguretat industrial es va aprovar durant el tripartit, de manera que el vot dels diputats de CiU no era necessari perquè fos aprovada

Ara
1 min
Oriol Pujol al Parlament, en una imatge d'arxiu

BarcelonaOriol Pujol Ferrusola nega les acusacions que es desprenen de la demanda d'imputació de la Fiscalia Anticorrupció per suposadament haver demanat 30.000 euros a un empresari a canvi de votar a favor de la llei de seguretat industrial el 2008. En un comunicat emès aquest dilluns, CDC reitera "l'absoluta innocència d'Oriol Pujol Ferrusola, que mai va sol·licitar, i molt menys percebre, cap contraprestació –econòmica o no econòmica– a canvi d'una votació al Parlament durant la tramitació de la llei de seguretat industrial de l'any 2008".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el comunicat, Convergència es posa a disposició de la justícia per "aclarir qualsevol informació". Això sí, critiquen que els advocats de Pujol Ferrusola i els serveis jurídics de CDC "no han rebut, fins ara, cap comunicació oficial" sobre la demanda d'imputació, que han conegut via premsa.

No calia el vot de CiU

Convergència recorda que quan el Parlament va debatre i aprovar la llei de seguretat industrial, el 2008, governaven el PSC, ERC i ICV-EUiA, i CiU era a l'oposició, de manera que "el vot dels seus diputats no era necessari per tirar endavant aquesta llei".

stats