Política 26/04/2016

Homs: "Abans que Unió es presenti a les eleccions que ens pagui els deutes que té amb nosaltres"

El portaveu de DiL admet que no hi ha bona relació amb la formació d'Espadaler

Georgina Ferri
1 min
El poraveu de Democràcia i Llibertat al Congrés, Francesc Homs

BarcelonaEn una entrevista a 'Els matins', de TV3, el portaveu a Madrid de Democràcia i Llibertat, Francesc Homs, ha reaccionat al fet que Unió es pugui presentar a les eleccions al Congrés dels Diputats del proper 26 de juny: "Que facin el que creguin. A mi m'agradaria que abans que es presentin a una nova campanya ens paguin els deutes que tenen amb nosaltres". Seguidament, Homs ha admès que la seva formació no té bona relació amb el partit d'Espadaler.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs va ser el darrer líder que va rebre ahir Felip VI, i avui ha reiterat que l'agenda catalana ha pesat molt en el fet que no hi hagi govern a Espanya. "No es poden posar d'acord ni amb el que comparteixen, com hem d'esperar que arribin a un acord sobre Catalunya?", ha afegit.

Una llista única

Preguntat sobre la reedició de Junts pel Sí en les properes eleccions del juny, Homs ha insistit que s'hauria de repetir la llista única, perquè republicans i convergents comparteixen Govern i grup parlamentari. "El 20-D vam anar separats i En Comú Podem van quedar primers. Vam tenir l'argument que estàvem en unes negociacions molt complicades i teníem la gent molt destrempada. Això ara ja no passa", ha dit, i ha conclòs admetent que, de moment, el que arriba d'ERC és que els "donen carbassa".

stats