POLÍTICA
Política 23/11/2012

Rajoy, sobre l'informe fantasma: "No contribuiré més a aquest espectacle"

El president del govern espanyol rebutja expressar la seva opinió en la roda de premsa posterior a la cimera de Brussel·les amb l'argument que ell es dedica a "parlar dels interessos generals dels espanyols"

Ara
1 min
De crisi mediàtica a crisi democràtica

Barcelona"No s'ho prengui com una descortesia. Jo no contribuiré més a aquest espectacle". El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha defugit aquest divendres respondre les preguntes que li ha plantejat la premsa entorn a l'informe policial fantasma sobre la suposada vinculació d'Artur Mas i Jordi Pujol amb comptes no declarats en paradisos fiscals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després que hagi transcendit que el suposat esborrany es basa en anònims que ni tan sols té a les seves mans la policia espanyola, Rajoy ha esquivat la resposta amb l'argument que té afers importants a què dedicar-se i que no destinarà temps al suposat informe filtrat pel diari 'El Mundo'.

"No contribuiré més a aquest espectacle. Aquí estem tractant temes molt importants, parlant dels interessos generals dels espanyols, i permeti'm que no entri en aquest assumpte", ha etzibat Rajoy al periodista que li ha planejat la pregunta.

stats