Política 13/05/2016

Requena insta Convergència a "millorar els procediments interns" del partit

La candidata a liderar CDC a Madrid constata que no farà campanya conjunta amb Francesc Homs pel territori, com havia plantejat

Oriol March
1 min
Sílvia Requena va presentar el seu projecte a l’auditori de CDC.

BarcelonaSílvia Requena, candidata a les primàries internes a Convergència per liderar la llista a Madrid, ha assegurat aquest divendres en declaracions als periodistes que el partit ha de "millorar els procediments interns" de cara al procés de refundació. L'aspirant es va reunir ahir per primera vegada amb l'equip de campanya del seu rival, Francesc Homs, i va abordar la possibilitat de celebrar campanya conjunta arreu del territori per promoure el debat entre candidats, però aquesta hipòtesi de treball no es va concretar. Està previst que la setmana que ve s'organitzi més d'un cara a cara mediàtic entre candidats.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presidenta de la sectorial d'Igualtat de Convergència, que està intensificant l'agenda de cara als mitjans i ja té tancats els actes de campanya de la setmana vinent, ha assenyalat que el "tall clàssic" de la política està en vies d'extinció, i ha apuntat que cal aprofitar el "talent" que hi ha dins dels partits per fer-lo emergir en un moment en què les formacions polítiques tradicionals –com és el cas de CDC– passen per un moment de crisi.

Requena ha explicat que en la reunió mantinguda ahir pels equips de campanya es va acordar que la votació comenci el dia 20 de maig a la tarda, i que es coneguin els resultats la mateixa nit del 21 de maig.

stats