Política 20/12/2011

Rigau avisa el PP que no acceptarà cap "imposició" en el mètode per aconseguir el trilingüisme a Catalunya

Tot i que reconeix que les mesures que va anunciar Rajoy ahir s'han de concretar més, adverteix els populars que "el nostre projecte s'ha de mantenir igual"

Ara
1 min
Jgkghfkh

BarcelonaLa consellera d'Ensenyament no s'ha volgut posicionar clarament respecte el discurs de Rajoy, ahir dilluns, ni tampoc respecte els canvis en el sistema educatiu que va anunciar. Tenint en compte que el futur president espanyol vol que hi hagi una educació bilingüe en anglès i castellà; i trilingüe de manera opcional en el cas de les comunitats amb dues llengües oficials, Rigau ha donat a entendre, en una entrevista a El Món a Rac1, que cal veure com es concretaran les propostes del govern popular.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i això, Rigau ha advertit que poden sorgir problemes si l'executiu de l'Estat pretén imposar en quina llengua s'han de fer les assignatures a Catalunya. "Si l'objectiu és que hi hagi tres llengües que es dominin (el castellà, el català i l'anglès), hi estem d'acord. En el que no podem estar d'acord és a imposar-nos la manera d'aconseguir-ho. El nostre projecte s'ha de mantenir igual", ha afegit la consellera.

stats