Política 16/06/2014

Denuncien el fill de Gallardón per fugir després d'un accident de cotxe

Segons 'El Mundo', el fill del ministre de Justícia va marxar després de tenir un accident de cotxe i es va refugiar a casa del seu pare

Ara
1 min

BarcelonaAlberto Ruiz-Gallardón Utrera, fill del ministre de Justícia, s'ha vist implicat en un estrany cas pel qual no hi ha encara explicació oficial. Segons explica el diari 'El Mundo', el primogènit del ministre va tenir un accident de circulació el dissabte passat en un carrer de Madrid. El cotxe en què viatjava va topar amb un altre vehicle i, tot i que en un primer moment Ruiz-Gallardón fill va baixar a parlar amb el conductor de l'altre turisme involucrat, va decidir marxar sense omplir la notificació d'accident.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El conductor de l'altre vehicle, empipat, va seguir el cotxe del fill del ministre pels carrers de Madrid, fins arribar a un edifici a la plaça d'Alfonso Martínez. El cotxe va entrar a l'edifici i, davant la impossibilitat de contactar amb el conductor, l'home va trucar a la policia municipal. Un cop fetes les pertinents comprovacions, es va saber que allà hi viu el ministre de Justícia i que la matrícula del cotxe estava a nom del fill de Gallardón. Tot i que la policia municipal es va posar en contacte amb el domicili del ministre, els escortes van negar que el cotxe que buscaven fos a l'edifici.

'El Mundo' s'ha posat en contacte amb el ministeri de Justícia, però no ha obtingut cap explicació. L'accident es produeix poc després que l'expresidenta madrilenya, Esperanza Aguirre, també fugís, en aquest cas, quan era multada per aparcar en un carril bus.

stats