Política 26/09/2014

Sabadell també se suma al suport al 9-N amb l'abstenció del PSC

Onze regidors voten a favor de la moció impulsada per l'AMI

Sara González
1 min

BarcelonaUna altra important ciutat de l'àrea metropolitana que se suma al suport al 9-N: Sabadell. La moció impulsada per l'Associació de Municipis per a la Independència ha estat aprovada gràcies al vot favorable d'11 regidors –els cinc de CiU, els dos de l'Entesa, els dos d'ICV, els dos d'EUIA–. Els dos regidors del PP hi han votat en contra, mentre que la resta, 10 regidors del PSC, s'han abstingut.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De nou, el vot dels socialistes de la ciutat, que governa el socialista Joan Carles Sánchez, ha estat determinant per permetre que la moció prosperés. La seva abstenció, que es desmarca del vot en contra que el PSC va emetre al Parlament, ha estat la clau perquè la ciutat que va governar Manuel Bustos, que simpatitzava amb l'ala més espanyolista del partit, s'hagi sumat al 9-N.

Sabadell s'afegeix així als 866 municipis que ja han donat suport al 9-N tot responent a la crida de l'AMI. És especialment rellevant que ho hagi fet tenint en compte que és una de les principals ciutats de l'àrea metropolitana.

stats