Política 01/07/2015

La mà dreta de Duran al Congrés dirigirà la campanya d'Unió per al 27-S

Josep Sánchez Llibre encapçalarà un equip del qual formaran part també els tres exconsellers democristians, Ortega, Espadaler i Pelegrí, però no el líder del partit

Roger Mateos
1 min
Duran i Lleida, acompanyat de Sánchez Llibre

BarcelonaJosep Sánchez Llibre, mà dreta de Josep Antoni Duran i Lleida al Congrés dels Diputats, dirigirà la campanya d'Unió per a les eleccions del 27 de setembre. Així ho ha acordat aquest dimecres al matí el comitè de govern d'Unió, que s'ha reunit per designar els membres d'un comitè electoral en el qual s'integraran els tres exconsellers d'Unió al Govern: Joana Ortega, Ramon Espadaler i Josep Maria Pelegrí. No en formarà part, en canvi, Duran.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Si la direcció del comitè de campanya recau sobre Sánchez Llibre, Toni Font n'és el subdirector. També l'integren Francesc Gambús (àrea de continguts), Montserrat Surroca (comunicació), Benet Maimí (coordinació territorial), Roger Montañola (desplegament sectorial), Manel Silva (àrea jurídica), Iban Rabasa (coordinació d'actes), Salvador Sedó (relacions internacionals), Oriol Gil (coordinació amb Unió de Joves) i Juan Josep Isern. Aquest dijous al matí el comitè electoral celebrarà la seva primera reunió.

stats