Política 21/09/2015

Sarkozy i Rajoy acompanyaran Albiol en el míting final del PP

Mario Martín Matas
1 min
LA CRISI GREGA, RECLAM ELECTORAL DE LA DRETA L’expresident francès Nicolas Sarkozy ahir amb Rajoy a Madrid, on va participar en el Campus FAES al costat de José María Aznar. Tant Rajoy com Sarkozy van carregar contra la “irresponsabilitat” del govern grec de Syriza.

BarcelonaL'expresident francès Nicolas Sarkozy i el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, acompanyaran el candidat del PP a les eleccions del 27-S, Xavier García Albiol, en el míting final de campanya dels populars que se celebrarà divendres al Palau de Congressos de Catalunya. Previsiblement serà la cinquena vegada que Rajoy acompanyarà Albiol en aquesta campanya, després de la visita que ha fet a Lleida i a Badalona i, segurament, a Tarragona i a Girona dimarts i dimecres.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El mateix Albiol ho ha anunciat aquest dilluns en una roda de premsa a l'agència Efe, en què ha destacant que Sarkozy és un "dirigent reconegut a escala europea" que, més enllà de pronunciar-se sobre els riscos d'una hipotètica independència, ha volgut venir per donar "suport" a la candidatura del PP. Albiol ha aprofitat l'anunci de la visita per destacar també que C's i el PSC tenen una "presència testimonial" a Europa i, per aquesta raó, ha demanat el vot per a la seva llista.

stats