Política 13/03/2015

El secretari d'organització d'Unió remarca que "estan farts de rebre lliçons" de CDC

Benet Maimí assegura que sense els democristians "no hi hauria hagut 9-N"

Acn
1 min
El blog de Benet Maimi / ARA

BarcelonaEl secretari d'organització d'Unió, Benet Maimí, ha remarcat aquest divendres en el seu blog que "estan farts de rebre lliçons" del seu soci de federació, CDC, i ha recordat al seu soci que no hi hauria hagut 9-N sense ells. Maimí ha admès estar "disgustat i emprenyat" per les declaracions de l'alcaldessa de Figueres i el de Mataró qüestionant Josep A. Duran i Lleida, unes declaracions que no li van agradar gens. "Això de penjar la llufa a Unió comença a ser l'esport oficial d'alguns", s'ha queixat, alhora que ha recordat que ara no toca parlar de les eleccions generals quan no se sap què passarà abans d'aquesta data. "Feina tindrem a CiU per trobar un candidat com Duran", sí que ha afegit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Maimí ha opinat que a molta gent de CDC tampoc li han agradat les declaracions de dos dels seus alcaldes. "Sembla mentida que amb unes municipals a tocar i unes eleccions al Parlament d'una transcendència històrica per al nostre país ens permetem això", ha lamentat.

Dit això, ha constatat que a Unió estan "farts" de "rebre lliçons" de CDC, i ha reivindicat que la "discrepància i la diversitat d'opinions no ha de posar nerviós a ningú", i que "ningú té la raó absoluta".

En aquest sentit, ha preguntat a preguntat a CDC si hagués estat possible el 9-N sense Unió i si no és veritat que estan aplicant fil per randa el programa electoral que van signar.

stats