Política 09/06/2015

Sáenz de Santamaría: "El PSOE passa de ser l'alternativa a un partit alternatiu"

La vicepresidenta del govern espanyol carrega contra la política de pactes dels socialistes

Efe
1 min

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha acusat aquest dimarts el PSOE de ser "el principal promotor de l'esquerra radical", de passar de ser una alternativa de govern a un "partit alternatiu" i d'estar disposat a pactes per "tornar "a arruïnar Espanya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sáenz de Santamaría ha llançat aquestes acusacions contra el PSOE en un dur cara a cara en el ple del Senat amb el secretari general del grup socialista, Óscar López, que ha acusat el govern espanyol de tenir "tots els símptomes del pànic" i d'haver governat sol i en contra de la majoria d'espanyols, i li ha demanat convocar eleccions perquè el PP se'n vagi a l'oposició.

La vicepresidenta ha retret als socialistes que no estiguin treballant ni tan sols per ells mateixos, sinó que ho facin afavorint als que competeixen en el seu mateix espai electoral, en al·lusió a Podem.

Óscar López li ha plantejat si és només la política de comunicació és el problema real que té el govern espanyol perquè cap portaveu pot posar en positiu les polítiques de l'executiu. Sáenz de Santamaría ha recalcat que el principal problema és fer front a l'atur, que ha precisat que és conseqüència de les polítiques de l'anterior govern socialista.

stats