Política 23/10/2015

Demòcrates de Catalunya ja té seu pròpia a Barcelona

Els democristians sobiranistes s'instal·laran al carrer Calabria número 149-151, entresòl-segona

Núria Orriols
1 min
La presentació de Demòcrates de Catalunya, els sobiranistes escindits d'Unió / CÈLIA ATSET

BarcelonaCarrer Calabria número 149-151, entresòl-segona. Aquestes són les coordenades de la seu de Demòcrates de Catalunya, el partit escindit d'Unió que aglutina els democristians sobiranistes. Segons ha pogut saber l'ARA, l'espai consta de 100 metres quadrats i després del del seu congrés fundacional el proper 7 de novembre serà obert als voluntaris.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el butlletí de notícies que internament reben els militants del partit, al qual ha tingut accés aquest diari, anuncia que el lloguer del local s'ha tancat aquesta setmana amb l'objectiu de poder "tenir un lloc per a fer activitats polítiques i poder realitzar tasques logístiques normals d'un partit polític" amb la "voluntat de créixer".

Segons les fonts consultades, el partit està preparant les bases dels seus estatuts que han d'aprovar-se al congrés, que tindrà lloc el mateix dia de la fundació d'Unió el 1931. Els democristians sobiranistes liderats per Toni Castellà volen pugnar amb Josep A. Duran i Lleida per l'electorat democristià, tot i que no es posen fronteres ideològiques i estan oberts a ampliar el seu perímetre.

stats