Política 28/03/2019

Suárez, número dos de Casado, sobre l'avortament: "Els neandertals també ho feien: li tallaven el cap quan havia nascut"

El fill de l'expresident espanyol diu que cal "ajudar les dones que han de decidir si volen ser mares d'un nen viu o un de mort"

Ara
1 min
Suárez, número dos de Casado, sobre l'avortament: "Els neandertals també ho feien: li tallaven el cap quan havia nascut"

MadridEl PP es torna a enredar amb les qüestions socials. Després de les nombroses polèmiques generades pel candidat de la formació a la presidència del govern espanyol, Pablo Casado, aquest dijous ha sigut el número dos de la llista per Madrid, Adolfo Suárez Illana, qui ha fet una comparació que ha aixecat polseguera. El dirigent de la Fundació Concòrdia i Llibertat ha dit, parlant de l'avortament, que "els neandertals també en feien, però s'esperaven que nasqués el nadó i després li tallaven el cap".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a Onda Cero, Suárez ha dit que cal "ajudar les dones que han de decidir si volen ser mares d'un nen viu o un de mort" perquè, segons ell, aquesta és la "realitat". A més, ha afirmat que a Nova York ara "es tramita una llei que permet avortar després del naixement".

Les paraules de Suárez Illana han aixecat polseguera. La número dos de Podem, Irene Montero, li ha respost a través de Twitter que era un "salvatge", i ha afirmat que eren "les dones les que posen en risc la seva vida quan l'avortament és il·legal".

stats