Política 29/07/2016

La distesa trobada entre David Fernàndez i Artur Mas

L'expresident i l'exdiputat de la CUP han quedat per dinar

Ara
1 min
La distesa trobada entre David Fernàndez i Artur Mas

BarcelonaLa sintonia entre l'expresident de la Generalitat Artur Mas i l'exdiputat de la CUP David Fernàndez es manté lluny del Parlament. Tots dos han quedat aquest matí a Barcelona per compartir taula al restaurant Via Fora del carrer Riera de Sant Miquel. Una trobada que, si s'ha de jutjat per les imatges, ha estat distesa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La bona relació entre els dos –simbolitzada en la foto emblemàtica de l'abraçada la nit de la consulta del 9-N– s'ha mantingut tot i les diferències polítiques. Una sintonia que en alguns actes que havien compartit s'havia resumit com l'acord "de les corbates i les samarretes".

De fet, David Fernàndez va ser una de les veus dins la CUP que més es va mullar a favor que l'esquerra independentista investís Artur Mas durant les negociacions posteriors al 27-S i, fins i tot, en un article a l'ARA, el cupaire va plantejar una proposta per intentar desencallar el debat.

Ara, apartats de la disputa política directa, se segueixen veient. Tot i que "dels de les corbates i els de les samarretes", avui cap dels dos dugui corbata.

stats