POLÍTICA
Política 20/08/2012

Tura a Sánchez-Camacho: "Si insisteix a fer-nos triar, estaré en el tren català"

La dirigent del PSC i secretària de la mesa del Parlament assegura que si arriba el cas d'un xoc de trens entre Catalunya i Espanya, ella estarà al bàndol català

Ara
1 min
LA "POLIFONIA" AL PSC AUGMENTA Els dirigents socialistes Laia Bonet, Albert Aixalà, Montserrat Tura i Miquel Iceta ahir a la primera fila de les Jornades  de la Fundació Rafael Campalans, en què van debatre sobre autogovern, federalisme i dret a decidir. L'exconsellera  va obrir la jornada remarcant que Catalunya "vol i necessita instruments d'Estat".

BarcelonaLa dirigent del PSC i secretària de la mesa del Parlament, Montserrat Tura, estarà en el bàndol català si el xoc de trens entre Catalunya i Espanya acaba sent inevitable. Així ho ha afirmat aquest dilluns en un tuit en què ha deplorat la "insistència" de la dirigent del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, en la "imatge terrible del xoc de trens".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"La representant del PP, Sánchez-Camacho, insisteix en la imatge terrible del xoc de trens. Si insisteix a fer-nos triar, estaré en el tren català", ha assegurat la dirigent socialista, integrant de l'anomenada 'ala catalanista' del PSC. Tura evidencia un cop més que segueix viu el debat intern al PSC sobre el posicionament del partit respecte a una eventual cruïlla política històrica per al país.

stats