Política 23/03/2015

Rosa Díez es nega a dimitir i assegura que UPyD "no es rendirà"

Dirigents del seu partit, com el candidat valencià Toni Cantó, es mostren "decebuts" amb la líder de la formació

Europa Press
1 min
La líder d'UPyD, Rosa Díez

MadridLa portaveu nacional d'UPyD, Rosa Díez, ha volgut deixar clar que tant ella com el seu partit segueixen tenint "la mateixa força" i que no es rendiran després del resultat "inapel·lablement dolent" de les eleccions andaluses d'aquest diumenge, en què han tornat a quedar sense representació parlamentària.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En roda de premsa a la seu d'UPyD, Rosa Díez ha remarcat el caràcter independent i autònom del seu partit i ha dit que manté "el cap ben alt" i els mateixos principis i valors. "De vegades es guanya i de vegades es perd, però l'important és seguir lluitant –ha subratllat–. UPyD és un partit que no es rendeix".

En aquest sentit, ha indicat que seguirà "al servei d'UPyD" mentre el partit es mantingui com una formació "autònoma i independent" i tingui el suport dels afiliats, que van ser els que la van triar. "Estic orgullosa de ser la portaveu d'un partit insubornable, autònom i independent", ha dit.

L'actitud de Díaz, però, no ha estat precisament celebrada per tots els dirigents del partit. "Decebedora roda de premsa de Rosa Díez. La direcció del partit s'ha de responsabilitzar de les decisions que ens han portat fins aquí", ha assegurat el candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana, Toni Cantó. L'actor valencià ha sorprès no sols pel seu tuit sinó perquè ha modificat la seva presentació del seu perfil de Twitter i ha eliminat tota referència a UPyD, i ha deixat tan sols que és candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana.

stats