Política 03/06/2015

Vila d'Abadal diu que la pregunta d'Unió demostra "por de perdre" i fa "un mal favor al país"

El president en funcions de l'AMI ha ironitzat amb l'extensió de la pregunta: "És tan llarga que encara no me l'he llegida"

Pau Cortés
1 min
El president de l'AMI, Josep M. Vila d'Abadal / ACN

BarcelonaEl president de l'AMI i exmilitant d'Unió, Josep Maria Vila d'Abadal, ha assegurat que la pregunta que la formació democristiana va plantejar aquest dimarts demostra "por de perdre", i ha detallat que "fa un mal favor al país" i que "farà que sigui molt difícil llegir els resultats". També ha dit que al final qui haurà de decidir és el "soci gran", Convergència Democràtica. Vila d'Abadal ha afegit, en to de broma, que "no ha tingut temps de llegir [la pregunta] perquè és molt llarga".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'alcalde en funcions de Vic s'ha referit d'aquesta manera a la pregunta que aquest dimarts va plantejar la direcció del partit que lidera Duran i Lleida per aclarir el seu full de ruta. La qüestió conté diversos punts i ja ha estat criticada per alguns dirigents rellevants d'Unió, com Antoni Castellà o Joan Rigol.

Vila d'Abadal ha dit aquestes paraules en un acte de l'AMI en què s'enunciava oficialment la fórmula que l'entitat ha triat perquè els ajuntaments sobiranistes s'adhereixin al full de ruta, i que hauria de ser pronunciada en la presa de possessió.

stats