Efímers 30/07/2014

El càncer va reconciliar Douglas i Zeta-Jones

Joan Callarissa
2 min

BarcelonaEl matrimoni que formen Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones ha recuperar el rumb respecte a fa un temps, quan els dos actors van arribar fins i tot a deixar de viure junts. Després dels mals moments de l’estiu passat, la parella ha decidit donar-se una nova oportunitat i tornar a viure junts, una situació de la qual Zeta-Jones ha parlat públicament.

L’actriu ha explicat aquesta crisi -ja superada- i com van ser els moments més durs que van viure en el seu matrimoni. De tots els mals moments, diu que el pitjor va ser la malaltia a la qual es va haver d’enfrontar el seu marit: un càncer de gola. “Abans que el meu marit passés per aquesta situació tan complicada, jo era un autèntic desastre, una dona una mica irresponsable però sobretot ingènua. Pensava que tot seria perfecte en la nostra vida, que teníem tots els recursos necessaris per gaudir del que ens envoltava fins al final dels nostres dies. Quan ens vam haver d’enfrontar cara a cara amb el càncer, tot va canviar i vaig començar a madurar de veritat, principalment em vaig començar a adonar que el meu marit, un home enamorat de la vida i que sempre lluitava pel que era just, ara estava lluitant per la seva vida”, ha confessat en un congrés de la Federació Internacional d’Oncologia.

Es tracta d’una difícil batalla que els ha ensenyat a valorar la sort que tenen, cosa que l’actriu reconeix: “Estic molt orgullosa i contenta de ser avui aquí tenint en compte el que hem viscut. La veritat és que el fet d’haver hagut de batallar junts en un entorn ple d’obstacles i patiment ens ha fet més bons pares, ens ha servit per entendre que el bon funcionament d’un matrimoni requereix un compromís absolut. Avui estem més enamorats que mai”. Unes declaracions que demostren que Zeta-Jones passa per un bon moment no només de parella sinó també personal, amb el trastorn bipolar que té diagnosticat sota control.

stats