SEGONA DIVISIÓ
Esports 12/02/2012

Delgado té 17 propostes sobre la taula per al Girona

Narcís Presas
1 min
Joaquim Boadas, Josep Delgado -al mig- i Ramon Vilaró.

GIRONAEl propietari del Girona, Josep Delgado, va assegurar ahir que ja ha rebut 17 propostes per comprar el club per un euro, algunes "d'entitats importants", altres de procedència gironina i fins i tot va concretar que n'hi ha una de l'empresari Enric Flix, que la temporada 2006-2007 va comprar el Figueres -el va traslladar a Castelldefels- i va obligar els figuerencs a començar de nou a Tercera Regional.

Delgado va explicar que estudiarà totes les propostes però va garantir que buscarà un comprador solvent i sensibilitzat amb el projecte Tots Som Girona, que engloba diversos equips gironins i del qual ell és l'ideòleg i màxim impulsor.

L'empresari de Sarrià de Ter va explicar que està cansat i que ha perdut la il·lusió del principi, i va lamentar les crítiques rebudes. "Estic tip de pocavergonyes i mentiders que no tenen cap interès per l'esport i que volen mantenir la cadira, però pagant els altres", va dir.

Delgado també va adduir raons familiars i va assegurar que prefereix perdre el club i poder dedicar més temps a la família. Amb tot, afirma que no té pressa per vendre el club i podria continuar fins a final de temporada si no troba un comprador que li faci el pes. La seva prioritat és que algun company del projecte agafi les regnes del club. Ramon Vilaró, actual president i que va fer costat a Delgado, va tirar pilotes fora.

stats