Mèdia 10/06/2011

Ariadna Oltra assumirà 'Els Matins' de TV3

L'anunci que Josep Cuní marxa ha activat els mecanismes per substituir-lo. La periodista de la casa Ariadna Oltra ha estat l'escollida, amb Helena Garcia Melero repetint com a copresentadora.

à.g.m.
1 min
Oltra és el viu exemple de la Pedrera de TV3: anteriorment ha estat al 3/24 i fent substitucions a Els matins i el TN vespre .

Barcelona.El relleu d' Els matins de TV3 estarà marcat per la renovació generacional: Ariadna Oltra (Barcelona, 1979) serà l'encarregada de presentar Els Matins , de TV3, a partir de la temporada que ve, després que el veterà Josep Cuní ho deixi de fer aquest juliol. La periodista coneix bé el format, ja que l'havia presentat els tres últims estius, acompanyada successivament per Espartac Peran, Jordi Eroles i Pol Marsà. També n'havia estat copresentadora durant alguns programes de la temporada regular, per cobrir una baixa per maternitat d'Helena Garcia Melero, que al setembre repetirà com a copresentadora i responsable dels continguts més deslligats de l'actualitat informativa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Actualment Oltra presenta el Telenotícies vespre , amb Ramon Pellicer. Ho fa en substitució de Raquel Sans, de baixa també per maternitat i que tornarà al davant de la pantalla la temporada que ve.

Llicenciada en periodisme per la UAB, Oltra va començar a la televisió local abans de fer el salt a Localia i Ona Catalana. Ja a TV3, ha estat presentadora del 3/24. En una entrevista a l'ARA al gener, explicava: "No sóc periodista de vocació: volia fer arquitectura. Quan havia d'entrar a la universitat, no sé per què, vaig canviar completament i em van venir ganes de veure coses i d'explicar-les".

stats