Mèdia 23/01/2013

Neix Milan, el fill de Shakira i Gerard Piqué

Joan Callarissa
2 min
Neix Milan, el fill de Shakira i Gerard Piqué

El nen més esperat per la premsa catalana i internacional ja ha nascut. Milan Piqué Mebarak és el nom del primer fill de la parella que formen Shakira i Gerard Piqué. La cantant i el futbolista van ser pares ahir a les 21.36 de la nit a la Clínica Teknon de Barcelona. La cantant, passada la mitjanit, va fer un comunicat on anunciava la bona notícia i aclaria la incògnita del nom que ha acompanyat la gestació: " Estem feliços d'anunciar el naixement de Milan Piqué Mebarak, fill de Shakira Mebarak i Gerard Piqué. El nom Milan (es pronuncia MI-lan, l'accentuació del nom recau sobre la primera síl·laba), significa estimat, ple de gràcia i amorós en eslau; en romà antic, entusiasta i laboriós; i en sànscrit, unificació."

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En el comunicat, escrit en català, anglès i castellà, la cantant colombiana explicava que el nadó va pesar quasi 3 quilos i que, com el seu pare, ja és soci del Barça "des del moment del naixement".

La cantant de Barranquilla va ser mare per primer cop als 35 anys. Tot i que durant els deu anys de relació amb Antonio de la Rúa -fill de l'expresident de la República argentina Fernando de la Rúa- mai es va decidir a fer aquest pas, després de només dos anys amb Piqué ja ha decidit tenir-hi un fill.

Shakira va decidir, en confirmar públicament que esperava un fill, que el tindria a Barcelona, i va elegir l'equip del doctor Manuel García-Valdecasas, el ginecòleg que va assistir la infanta Cristina, de la Clínica Teknon de Barcelona. Tot i això, com que només volia ser atesa per dones, la cantant de Rabiosa va ser acompanyada durant el part per Carlota García-Valdecasas.

Els professionals que han supervisat el part i l'embaràs van ser obligats a signar un contracte de confidencialitat. A més, la intèrpret també va voler que un cirurgià plàstic estigués present durant el part per reduir tant com fos possible la marca que queda per una cesària. Instants abans de parir, la cantant va demanar a Twitter "oracions" en un dia "tan important".

stats