EL RADAR

TV3 i Pau Garcia-Milà ajudaran petites empreses a tirar endavant

TV3 estrena avui (20.25) Tenim un pla, un nou programa presentat per Pau Garcia-Milà que buscarà “solucions creatives” perquè petites empreses catalanes que passen per un mal moment puguin corregir la seva situació i tirar endavant. En concret, l’espai es fixarà en quatre empreses: una botiga d’instruments musicals amb més de 50 anys d’història, una fàbrica de productes per als peus dirigida per dos germans, una perruqueria propietat d’una mare soltera i un alberg cooperatiu gestionat per treballadors amb discapacitat.

Garcia-Milà, que amb 27 anys ja ha creat tres empreses i és el professor associat més jove d’Esade, estudiarà la situació de cadascuna d’aquestes empreses i els proposarà fórmules que poden contribuir a “millorar les seves vendes, productes i serveis”, amb estratègies que van des de reformar el local fins a guanyar presència a internet. Per dissenyar aquests plans, el presentador comptarà amb sis col·laboradors: els consultors Lluís Soldevila i Joan Jubert, la comunicadora Gina Tost, la community manager Estefanía Guilarte, l’interiorista Oriol Galobardes i el director d’actors David Pintó. “Hem esbotzat parets, fet soroll, rigut, plorat, cridat, envaït mercats municipals i muntat una flashmob ”, explica Garcia-Milà, que de totes maneres assegura que, al cap i a la fi, la clau per fer remuntar els negocis han estat les persones, que “han lluitat com mai per canviar la seva situació”.

Cada diumenge el programa anirà mostrant, en paral·lel, l’evolució de les quatre empreses, a les quals s’ha fet un seguiment durant tres mesos per veure com aplicaven els plans que els havien proposat.

Més continguts de

El + vist

El + comentat