Mèdia 17/09/2013

'Tierra de lobos' torna a Telecinco

Antena 3 emet simultàniament 'Vive cantando', amb la mateixa protagonista

Selena Soro
3 min

Barcelona.Aquesta nit a les 22.30 arrenca a Telecinco la tercera temporada de Tierra de lobos , amb un al·licient afegit a l'estrena. María Castro, l'actriu que encarna la jove Elena a la ficció, competirà contra ella mateixa pel pastís d'audiència: la intèrpret protagonitza també la sèrie Vive cantando , que s'emet els dimarts a Antena 3 a la mateixa hora que Tierra de lobos .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La nova temporada de la ficció històrica de Mediaset torna dos anys després de l'emissió de l'últim capítol, el 21 de desembre del 2011, quan va acomiadar-se amb 356.000 espectadors de mitjana a Catalunya (el 12,2% de share ) i 3.284.000 en el conjunt de l'Estat (17% de share ). Per recordar la trama als espectadors, Telecinco va emetre la setmana passada Tierra de lobos: la película , un resum de les dues primeres temporades de la sèrie, ambientada al segle XIX i que tracta les disputes entre diversos terratinents, així com les seves relacions amoroses i intrigues familiars. El resum va reunir davant la pantalla 998.000 espectadors, amb un 8,9% de share contra el 18,5% de l'aposta d'Antena 3, la sèrie Vive cantando , que va tenir una audiència de més de 3 milions de persones.

La traïció torna a la sèrie

En aquesta tercera entrega, Tierra de lobos estarà carregada d'acció, suspens, amor, passió i moltes aventures, que vindran de la mà de personatges ja coneguts per l'audiència, i també de cares noves. En l'arrencada de la nova etapa de la sèrie, l'Almudena (Silvia Alonso) acaba acceptant que mai més tornarà a veure el seu marit (Álex García), condemnat a cadena perpètua en un penal de l'Àfrica. Tot i que l'Aníbal (Antonio Velázquez) es converteix en el seu gran suport, la vida a Tierra de lobos no serà gens fàcil: "Els vents més foscos del passat tornaran a bufar amb força al poble, i desenterraran misteris que han restat ocults durant anys; les ànsies de poder es convertiran en set de venjança; les noves aliances se segellaran amb sang, i l'amor i la passió deixaran pas a la rancúnia i la traïció", avança la promoció de la sèrie.

Nous personatges i intrigues

Tierra de lobos es reforça aquesta temporada amb els intèrprets Álex González, Esmeralda Moya, Raúl Mérida, Assumpta Serna i Roberto Álvarez, a més de la reincorporació a la sèrie d'Álex Garcia. S'afegeixen al grup format per Antonio Velázquez, Junio Valverde, Juan Fernández, Dafne Fernández, Carolina Band i María Castro, entre d'altres.

Un dels més crucials per a la trama serà Álex González ( La señora , Hospital Central ), que arriba a la sèrie per encarnar Don Joaquín, el nou poderós de Tierra de lobos . Atractiu i elegant, aviat causarà sensació entre els habitants del poble i es convertirà en el seu nou alcalde. Adinerat i amb una visió moderna de la vida, Don Joaquín es guanyarà l'afecte dels ciutadans de la localitat, que no saben que arriba amb dobles intencions. Esmeralda Moya (Tita Cervera. La baronesa , Homicidios) , per la seva banda, interpretarà la germana sobreprotegida de Don Joaquín, Victoria Eugenia Montes, que no entén per què el seu germà vol quedar-se al poble. Aviat, però, ella també trobarà un motiu per no voler-ne marxar.

Raúl Mérida ( Un golpe de suerte , Hospital Central ) donarà vida a Hugo Bravo, el fill secret de Fernando Bravo, que torna al poble convertit en un home de món, amb un toc dandi que tindrà un gran èxit entre les dones.

Assumpta Serna ( Dulces horas , Matador) i Fernando Bravo ( Hospital Central , Sin tetas no hay paraíso ) s'incorporaran en el paper de la Duquesa, una femme fatale , i Roberto Álvarez, un home a qui tothom donava per mort i que torna al poble després d'abandonar els seus fills César, Román i Aníbal, que desconfiaran de les seves intencions.

stats