'El foraster' s'acomiada aquesta nit amb un programa especial

El petit fenomen que ha posat en marxa Quim Masferrer aquesta temporada amb el programa El foraster arriba avui al seu final. El format que TV3 ha emès en prime time els dimecres s'acaba aquesta nit amb un programa especial mentre l'humorista de Teatre de Guerrilla segueix la seva ruta pels pobles de menys de mil habitants de Catalunya, on ja se l'ha vist gravant una nova temporada, que encara no ha estat confirmada per TV3. De moment, el que sí que confirma la pública és que substituiran El foraster per la sèrie policíaca Kubala, Moreno i Manchón.

En l'emissió d'avui, que servirà de colofó a una temporada d'èxit, s'hi podrà veure el making-of d'algunes de les visites que l'equip ha fet arreu de la Catalunya rural. És a dir, es mostrarà com s'han gravat alguns dels episodis i algunes de les anècdotes que han viscut els membres de l'equip en el seu periple pel territori. Entre d'altres, explicaran d'on va sortir la pickup carabassa que Masferrer condueix habitualment. I per si això no fos prou, l'espai d'aquesta nit també comptarà amb els greatest hits de la temporada.

Tal com ha explicat a l'ARA Masferrer, és "un programa que ha quedat molt xulo". Una sentència que no fa més que demostrar que l'humorista està més que satisfet amb un programa que no preveu gaires canvis per a una pròxima temporada. "Per a la temporada següent -explica el de Sant Feliu de Buixalleu- no volem canviar res perquè ha anat tot molt bé. El que sí que volem és estar amb els ulls ben oberts perquè ens hem fixat que el millor del programa és el que ens ha donat la gent de manera inesperada". I és que, mirant enrere, Masferrer afirma que ni ell ni l'equip del programa s'esperaven que la gent els confiaria tants "moments d'emotivitat". Creu que "enmig de l'humor que domina l'espai" hi ha hagut persones que els han explicat coses "que potser els seus veïns de tota la vida no sabien", cosa que ha sorprès l'equip d' El foraster.

Masferrer diu que, fins i tot, ha assolit una fita que va més enllà de l'aspecte professional. "A cada poble hi ha dues persones que vull tornar a veure -assegura-, i això és molt bonic perquè significa que els que apareixen al programa per a nosaltres no són personatges sinó persones". De fet, l'èxit del programa -que ha arribat a superar els 700.000 espectadors en més de dues ocasions- s'ha traduït en moltes persones que han demanat a Masferrer que visiti el seu poble. "Ara que estic amb el meu espectacle Temps, molta gent em demana que vagi al seu poble". Però això no és tot. Explica que hi ha catalans que estan fent la ruta d' El foraster i que quan arriben a un poble intenten fer-se fotos amb la gent del lloc", confessa l'humorista.

El + vist

El + comentat