Efímers 08/08/2014

Michael Jackson, demandat per abusos cinc anys després de morir

à.g.
1 min

BarcelonaEls problemes legals persegueixen Michael Jackson fins i tot després de mort. Quan fa cinc anys del traspàs del Rei del Pop, James Safechuck ha cursat una demanda adduint que el cantant va abusar d’ell quan tenia deu anys i hi va coincidir en un anunci per a Pepsi. Actualment Safechuck té 36 anys. La demanda s’ha presentat contra els custodis del patrimoni de Jackson. Segons la denúncia, el cantant va cometre “reiterats actes d’abusos sexuals de caràcter infame”.

La primera vista per al cas s’ha fixat per al 4 de setembre. Segons relata el diari The Independent, l’advocat que representa els hereus de Jackson, Howard Weitzman, confia que el jutjat desestimi aquesta demanda, que persegueix al seu parer recaptar diners. “Aquesta persona presenta la demanda quan fa cinc anys de la mort del Michael i més de 20 anys després que passessin els suposats incidents. Fins i tot en el seu moment va afirmar que el Michael mai no va cometre res d’inapropiat amb ell”, afirma.

Jackson va ser acusat en vida en quatre ocasions d’abús sexual a menors. Però les demandes o bé van ser retirades després d’acords extrajudicials (valorats en 25 milions de dòlars) o bé es va arribar a un veredicte d’absolució (com va passar en la segona tanda d’acusacions, el veredicte de les quals va arribar l’any 2005). El cantant va morir el juny del 2009.

stats