Efímers 29/07/2014

La 1 relleva María Escario després de 20 anys al ‘Telediario’

à.g.
1 min

BarcelonaTelevisió Espanyola ha renovat els seus serveis informatius, tot i que els canvis són menors, ja que els Telediarios del migdia i del vespre queden sense canvis: Pilar García Muñiz i Sergio Sauca al TD1 i Ana Blanco i Jesús Álvarez al TD2. El moviment més sonat és el relleu de María Escario els caps de setmana, després de 20 anys als informatius de la casa. A partir d’ara, els esports del cap de setmana passaran a estar presentats per Arseni Cañada i Marta Solano. Hi ha canvis també a l’edició matinal, que estarà conduïda per Diego Losada i Ana Ibáñez, procedents del canal 24h.

Un altre espai que canvia és la franja de tardes del canal 24h, que abandonarà la fórmula del només notícies per passar a convertir-se en un programa d’actualitat presentat i dirigit pel periodista Pedro Carreño (que fins ara dirigia El debate de La 1 ). Carreño ha estat nomenat nou coordinador del canal i per presentar aquest nou espai, encara sense nom, comptarà amb la col·laboració d’Ana Belén Roy.

Un altre nomenament és el de Pepa Sastre, que era fins ara responsable de la redacció de nit de RNE i que ara assumeix la subdirecció de continuïtat informativa, amb responsabilitat sobre els canals televisius de la casa i també de la web Rtve.es i les xarxes socials. Finalment, Enrique Muñoz, que fins ara era editor del Telediario dels migdies, serà el responsable del programa El debate de La 1.

stats