Publicitat
Publicitat

Barcelona tancarà un conveni pont amb les elèctriques si no s'aixeca la suspensió cautelar a temps

El consistori al·lega contra la decisió del Tribunal de Contractes argumentant que només demanen el compliment de la llei

L'Ajuntament de Barcelona haurà de negociar un conveni pont amb les companyies del sector si no s'aixeca a temps la suspensió cautelar que ha decretat el Tribunal de Contractes del Sector Públic sobre l'adjudicació de tres lots elèctrics del consistori. El govern municipal presenta les seves al·legacions aquest dijous contra la decisió del tribunal i demana que es reconsiderin les mesures cautelars.

El tribunal paralitza el nou contracte de la llum de Barcelona
després d'admetre el recurs de les elèctriques
Si no ho fa aviat, l'Ajuntament haurà de tancar un conveni negociat amb les empreses elèctriques per cobrir el marge de temps entre la finalització de l'actual contracte, a càrrec d'Endesa i que dura fins al 25 de març, i la resolució que adopti el tribunal.

El regidor de Presidència encarregat dels temes d'energia, Eloi Badia, ha explicat que l'Ajuntament ha argumentat que el plec és "absolutament legal", perquè només demana que es compleixi la llei, i ha remarcat que les grans companyies s'han presentat a plecs d'altres entitats que fan també referència al compliment de la llei 24/2015.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de