Publicitat
Publicitat

Destrosses al metro en una estampida de 'manters' per una operació de la Guàrdia Urbana

La policia ha comissat 250 articles falsificats a la plaça Catalunya i la seva presència ha alarmat els venedors del 'top manta', que s'han precipitat cap al metro. Segons TMB, s'han trencat vidres i s'han fet malbé quatre màquines de validar bitllets. Hi ha dos detinguts

Estampida i destrosses aquest migdia a la parada de metro de la plaça Catalunya, arran d'una operació de la Guàrdia Urbana contra el 'top manta'. Els agents han arribat a la zona per comissar els objectes falsificats que oferien als vianants els venedors ambulants i han provocat el pànic, segons informa l'Agència Catalana de Notícies (ACN).

Els manters han fugit cap al metro atropelladament i han acabat provocant destrosses en el desfici per arribar a les andanes i agafar el primer tren i allunyar-se de la policia. Molts usuaris han presenciat els fets. S'han trencat vidres i, segons TMB, s'han fet malbé quatre màquines validadores de bitllets. 

No hi ha hagut ferits però sí un gran rebombori i danys materials. Un dels implicats ha estat enxampat per la Guàrdia Urbana abans que pogués accedir a l'andana i un altre ha estat detingut al carrer, fora del metro.

En l'operació, la policia ha comissat uns 250 articles falsificats: bosses de mà, ulleres de sol i moneders.

La lluita contra la venda ambulant és una de les prioritats que s'ha marcat el nou govern municipal de l'Ajuntament de Barcelona, que ha ordenat a la Guàrdia Urbana que faci més pressió sobre aquesta pràctica il·legal. Això és tradueix en més freqüència en els dispositius policials per evitar aquesta activitat delictiva.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de