Publicitat
Publicitat

Encara més fred

En algunes comarques, la d'avui ha estat la matinada més freda de tot l'hivern


Aquest diumenge les temperatures han baixat encara una miqueta més que les d'ahir i en algunes comarques, la d'avui ha estat la matinada més freda de tot l'hivern.

De fet, les glaçades fins i tot han sovintejat prop de la costa i, per exemple, el mercuri ha caigut fins als 2 graus sota zero a Palamós o a l'Hospitalet de l'Infant, i també ha assolit valors negatius a Tarragona i a molts barris de Barcelona. A l'Observatori Fabra, per exemple, la mínima del dia ha estat de -3,4.

A l'interior del país les glaçades han estat fortes. Destaquem els -6 de Sabadell, els -8 de Girona i de Lleida, els -9 de Mollerussa i de Balaguer, els -10 d'Olot, els -11 de la Seu d'Urgell, del Pont de Suert, d'Orís (Osona) o de Ribes de Freser, els -12 de Guardiola de Berguedà, els -13 de Prades, els -15 de Vielha, els -17 de Das (Cerdanya) o els -18,6 que s'han registrat a Boí i a Certascan, a les cotes més altes de l'Alta Ribagorça i del Pallars Sobirà.

Per últim cal destacar el vent, que ha bufat –i bufarà– amb cops moderats a l'Empordà, les Terres de l'Ebre i els cims del Pirineu, i que encara fa més evident el fred. De fet, a estones la sensació tèrmica se situa per sota els 10 graus sota zero als dos extrems del país.

Trobareu més informació a www.ara.cat/meteo.


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT