Societat 05/03/2013

La Guàrdia Urbana desallotja el campament de fans de Justin Bieber a Montjuïc

El jove cantant canadenc oferirà un concert al Palau Sant Jordi el proper proper 16 de març i un grup de seguidors ja havia acampat al costat del recinte

Efe/ Acn
1 min
Fans de Justin Bieber acampades a Montjuïc

BarcelonaUn grup de seguidors de Justin Bieber han sigut convidats per la Guàrdia Urbana a acabar l'acampada que havien iniciat al costat del Palau Sant Jordi, on el seu ídol actuarà el pròxim 16 de març. Els seguidors justifiquen la seva cua anticipada per poder ser els primers a entrar al recinte el dia del concert que oferirà el cantant canadenc.

La bogeria que genera les actuacions de Bieber entre els més joves ja es va produir a Barcelona fa dos anys, quan una quarantena de joves i adolescents, majoritàriament noies, van acampar durant una setmana a les portes del Palau Sant Jordi. Enguany, algun dels acampats ha assegurat que fa cua a Montjuïc des del dia 23 de febrer. La Guàrdia Urbana ja els ha avisat aquest dimarts al matí que no podien acampar amb les tendes a la nit.

Un grup de joves d'uns 17 anys (tots ells han assegurat que no tenir-ne menys de 16) es trobaven aquest matí, morts de fred, a prop del recinte a l'espera que passin els dies per acudir al concert de Bieber en el marc de la gira Believe Tour. Entre ells hi havia un pare que, aquest matí, ha hagut d'anar a casa seva perquè havia quedat xop per la pluja. El cas del Jordi és ben diferent, ell no té entrada, però la seva novia sí i estava fent cua guardant-li el lloc perquè pugui ser de les primeres a entrar al concert. "Vinc a acampar per ella perquè la meva novia té classe i a la tarda té coses a fer i no pot venir i els seus pares no la deixen venir entre setmana", ha explicat.

stats