Societat 22/07/2013

Imputats sis 'casuals' per la baralla amb els mossos a la sala de l'Audiència de Barcelona

El jutge els cita a declarar per un presumpte delicte de desordre públic

Europa Press
1 min

BarcelonaEl titular del jutjat d'instrucció 24 de Barcelona ha imputat aquest dilluns sis membres dels Casuals pels aldarulls que van protagonitzar el 27 de maig amb agents dels Mossos d'Esquadra durant una de les últimes sessions del judici que afrontaven per suposades extorsions a discoteques. El jutge, després d'estudiar les imatges captades per les càmeres de la sala i els informes mèdics de les lesions dels agents, els cita a declarar per un presumpte delicte de desordre públic.

Els incidents es van produir quan una trentena d'acusats van interrompre la jutge per queixar-se del desplegament policial excepcional que els Mossos havien organitzat per a les últimes sessions del judici. La magistrada va ordenar-ne l'expulsió i es va originar una baralla amb els agents de la policia catalana, que, fins i tot, van haver de reduir al terra algun dels acusats.

Possible batussa per "encàrrec"

El fiscal Gerardo Cavero no descarta, en les seves conclusions, que els aldarulls fossin un "encàrrec" i ha criticat el comportament dels acusats durant el judici.

stats