Investiguen la mort de cinc membres d'una mateixa família d'origen aragonès al sud de França

Els investigadors sospiten que es podria tractar d'un crim masclista

Cinc membres d'una mateixa família, un d'ells un nen de dos anys, han aparegut morts en un pis que ha cremat al centre de la localitat francesa de Pau, al sud-oest del país, en el qual vivia una família d'origen aragonès, segons han informat a Efe fonts municipals. Les víctimes serien els tres inquilins –una parella jove amb un fill de dos anys– i els pares d'ella, que havien arribat feia pocs dies des de Saragossa per visitar-los. Els investigadors sospiten que es podria tractar d'un crim masclista i treballen amb la hipòtesi que l'home hauria matat la parella i els sogres i després s'hauria matat, mentre que el petit hauria mort a causa del fum de l'incendi.

Les autoritats sospiten que es podria tractar d'un crim perquè tots els cossos, excepte el del nen, presentaven signes de violència i a l'interior del pis s'ha trobat sang. El tinent d'alcalde de Pau Marc Cabane, que s'ha desplaçat fins a l'immoble, ha explicat que havien sigut els veïns els que havien avisat els bombers a primera hora del matí de l'incendi. Quan els bombers hi han arribat han trobat un sofà cremat i, al costat, els cinc cossos sense vida.

Crim masclista

La principal hipòtesi és que un dels adults va matar els altres tres i després es va suïcidar, mentre que el menor hauria mort a causa de l'incendi, ja que no presentava ferides externes. A causa de les flames, els serveis d'emergències han evacuat els altres 27 veïns de l'immoble, que han pogut tornar a casa després que s'apaguessin les flames.

Cabane ha explicat que "probablement l'incendi l'ha causat l'autor del crim, que després s'ha suïcidat". Fonts diplomàtiques han assenyalat a Europa Press que el consolat espanyol de Pau està en contacte amb les autoritats locals.

Més continguts de